top of page

KÄNSLOGALAN

Palladium 2020

Känslogala_letterhead.jpg

Den 24 November arrangerade vi tillsammans med ABF världens första Känslogala på Palladium i Malmö. En kväll där artister och kreatörer tog plats på scenen och visade kraften i känslorna när de får komma till uttryck. En glittrande kväll som kändes nära trots de digitala avstånden i rådande pandemi. Förutom musik, poesi och konst fick vi se organisationen MIND ta emot hederspriset som Årets Känslovisionär med motiveringen:

Under ett år där ofrivillig ensamhet har drabbat fler än någonsin har den nominerade hittat nya vägar att nå de mest utsatta, varje dag, dygnet runt! Ett samtal i taget har de fortsatt flytta gränser för vem som kan och får hjälpa i en svår situation. Med hjälp av frivilliga medmänniskor skapar de tid och rum för de allra svåraste känslorna.

 

Känslogalans hemsida www.känslogalan.se kan du se en kort sammanfattning av galan samt hitta enskilda klipp på alla artisternas bidrag. Du kan även läsa om vår vision för Känslogalans framtid och hur du och din organisation kan vara med!

bottom of page