top of page

Hannah Harvigsson

Initiativtagare

Hannah.harvigsson@abf.se

Hannah är musiker och kreatör ut i fingerspetsarna. Året 2017 gick Hannah till ABF Malmö med en idé om att utforska hur känslor låter, rör sig och ser ut. Att jobba med människor kreativt utifrån deras känslor. ABF var snabba på att haka på och så började arbetet med att skapa världens första Känslobank. Projektet fick namnet Säg det - Sen gör det. Detta är Hannahs enorma styrka, att gå från ord till handling, hur svårt kan det vara?

IMG_4728.jpg
IMG_4613.jpg

Karin L. Oscarsson

Karin har jobbat som scenograf & kostymör sedan 2010. I projektet Säg det - Sen gör det kom hon in och formade föreställningen Trasslet tillsammans med målgruppen och skådespelarna. Karin brinner för att lyfta svåra saker till ytan och har ett tydligt ledarskap. Från scenograf till projektledare med en dröm om att hjälpa andra att hitta uttryck för det som känns.

Cissi glave

Cissi dök upp när vi sökte efter en känslig producent. Hon trampade självklart in och började rita upp Känslogalan för oss på vårt första möte och vi kände oss hemma. Gränslöst sprider hon energi och känslor omkring sig, gör magi av ord och lyfter oss till oanade höjder!

Cissi_glitter.png

Samarbetsparter & bidragsgivare

Med_stod_fran_Allmanna_Arvsfonden_pos.pn
ABF_logo_ellips_RED.png
bottom of page